Balul Albastru 2013

În anul 2012, am lucrat pentru Asociația Învingem Autismul, alaturi de Vitantis Shopping Center și Kanal D, în cadrul campaniei de CSR “Ajuta un copil cu autism să meargă la școală”. Ne-a plăcut foarte mult ce am făcut alături de ei și ne-am simțit bine știind că am ajutat copiii cu autism să aibă acces la educație. Așa că, în 2013, nu ne lăsăm pe tânjeala și, în calitate de parteneri oficiali, îi sprijinim pe prietenii noștri în promovarea Balului Albastru 2013, prin trimiterea comunicatelor de presa și prin administrarea activității de Facebook și LinkedIn.

Pe scurt
Balul Albastru este o gală la care se poate participa cumpărând un bilet de acces. Pe lângă bilete, există trei pachete de sponsorizare pentru companii, care, pe lângă avantajele participarii unui număr important de persoane, oferă companiilor o promovare și o vizibilitate foarte bune.

În cadrul Galei se organizează și o licitație cu servicii și produse puse la dispoziție de parteneri și sponsori(ex:cursuri de tango sau sejur în Austria). La final, toate fondurile strânse vor fi folosite pentru un program de integrare socială dedicat tinerilor cu autism și pentru susținerea Centrului Multidisciplinar de Intervenții al Asociației Învingem Autismul, în cadrul căruia peste 30 de copii cu autism beneficiază de sprijin specializat.

De ce să participi?
Pe lângă sprijinirea tinerilor cu autism, prin participarea ta vei avea parte de o seară placută și elegantă, alături de personalități și artiști români, precum și ambasadori ai altor state la București, care susțin cauza persoanelor cu autism. Printre cei care participă, anul acesta, la Balul Albastru, îi amintim pe: Scott James, tânăr artist britanic diagnosticat cu sindrom Asperger, domnul Michael Schwarzinger, Ambasadorul Austriei la București, Manuela Hărăbor, Mădălin Ionescu, Cristina Siscanu Ionescu, Mihai Ghiță, Anca Rusu, Trupa Taxi, Trupa Bandidos, școala de tango argentinian TangoTangent, Nuami Dinescu, Cristina Vasiu, Antonia, Irina Sârbu și trupa și așa cum spuneam, ei sunt doar câțiva dintre susținătorii care vor fi prezenți la eveniment.

Pe lânga personalități și artiști, evenimentul se bucura deja de sprijinul următorilor parteneri: Kamrad Event Management, Butterfly Media Group, Graffiti PR, Kanal D, Urban Travel, TangoTangent, Edelweiss Travel, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, DESHID, GodMother, Inns’Bruck și Austrian Airlines.

Implicarea voastra
Pentru reusita acestui eveniment, Asociația Învingem Autismul are nevoie de suportul companiilor și al participantilor, prin achiziționarea de bilete/pachete și prin participarea la acest bal.

Pe toți cei care vor să promoveze acest eveniment și cauza asociației, îi rugăm să nu mai stea pe gânduri și să acționeze ! 🙂 Un mesaj pe Facebook sau Twitter, un articol pe blog și chiar seturi de îmbrăcăminte realizate pe Polyvore sau Trendi.ro, pot ajuta la strângerea de fonduri pentru integrarea socială a tinerilor cu autism, dar și pentru a oferi sprijin specializat pentru acestia.

PS: Am făcut și o ținută in Polyvore pentru că până la urmă, trebuie să ne pregătim de gală, nu?

Balul Albastru 2013