Google Penguin 2.0. Ce modificări o să aducă noul algoritm și cum va influența asta SEO-ul? Cei mai afectați vor fi cei care făceau SEO pe baza advertorialelor, prin link-building-uri care nu erau semnalate corespunzător.

Comparație între Facebook Ads și Promoted posts. Diferențele țin de reach, de buget și de targetare. Vezi care dintre cele două variante este mai potrivită pentru obiectivele tale.

Facebook Ads Vs Promoted Posts

Facebook adaugă rating prin steluțe. Acest sistem de rating se va regăsi în timeline, în diferite secțiuni și în aplicații. Sistemul de rating va ajuta la îmbunătățirea rezultatelor în căutarile de pe Facebook.

Facbook ratings

Cum să faci Networking prin LinkedIn Groups. Află cum găsești cele mai relevante grupuri, cum să te implici în ele și cu ce te ajută.

Cum să promovezi un infografic? Optimizează-l pentru web, asigură-te că poate fi embed-uit, încurajează sharing-ul, promoveză-l în rețelele sociale și tradu-l în mai multe limbi.

Facebook va introduce ad-uri video. Un articol ce dezbate problemele pe care le va ridica afișarea unui clip cu autoplay timp de 15 minute în newsfeed, o dată pe zi. Voi ce părere aveți?

Google +, schimbări majore. Google + vine cu un design nou, cu hashtag-uri și funcții noi pentru fotografii. Amintim de funcții precum “Auto Awesome”, “Auto Enchance”, “Auto Highlight”, “Auto Back-up”.

Live streaming pe Youtube, dacă ai peste 1.000 de subscriberi. Youtube schimbă regulile și oferă posibilitatea de live streaming mult mai multor canale, condiția fiind ca acestea să aibă peste 1.000 de subscribers. Sounds, good, nu?

“Atașează-mi și mie 5 dolari”. Gmail lucrează la posibilitatea de a atașa bani într-un email trimis cuiva. Acest lucru se va face prin intermediul “Google Wallet”, serviciul de plăți de la Google. Pentru început, funcționalitatea va fi disponibilă peste câteva luni în S.U.A.

Infografic: Facebook shortcuts! Scurtături și combinații de taste pentru a naviga și acționa cât mai rapid pe Facebook, Twitter și Google +.

Facebook Shortcuts

Send pins to friends. Noua funcție de la Pinterest îți oferă posibilitatea să trimiți un Pin către alți prietenii de pe Pinterest. Această funcție va îndemna utilizatorii să lege mai multe legături între ei, iar Pinterest să devină mai social.

Facebook ads A/B testing. Cum optimizezi ad-urile de Facebook și cum îl găsești pe cel mai bun? Trebuie să te joci mereu cu mai multe variații de ad, să o alegi pe cea mai bună, să o variezi și tot așa, până când ești mulțumit cu rezultatul.

Optimizare Facebook Ads